MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2015-2016 mokslo metų foto galerija / RENGINYS, SKIRTAS KOVO-JAI IR PASAULINEI ŽEMĖS DIENAI PAMINĖTI

Visi mes, Žemės vaikai, nusipelnėme pagarbos vienas kitam. Tačiau dažniausiai, mes žmonės manome, kad Žemės resursai tik mūsų poreikiams tenkinti. Ir su Žeme, jos augalaisir gyvūnais elgiamės neatsakingai. Kiekvieno mūsų indėlis ir atsakingas požiūris į gamtą, kad ir labia mažas, duoda naudos.
Kovo 10 d. pradinukai skubėjo į salę, kur klausėsi ansamblio ,,Ainiai” koncerto. Puikiai nusiteikę kibo į darbus. Iš popieriaus lankstė ir aplikavo gėles, medžius, paukštelius, kuriais papuošė mokyklą. Vyko akcija ,,Mes už švarią žemę ir tyrą vandenį”. Vyko ,,Žaliausios ir Mėlyniausios klasės” rinkimai.  Nuspręsti kuri klasė nugalėjo buvo be galo sunku, nes visi puošėsi ir ruošėsi. Mėlyniausiomis tapo 1a, 3b ir 4b. Žaliausiomis – 1b ir 2 klasės. 
Prieš savaitę buvo paskelbta akcija ,,Išsaugok medį”. Vaikai rinko makulatūrą, ją nešė ir svėrė . Visus užvaldė azartas ir teigiamos emocijos. Ypatingai varžėsi 1 a  ir 4b  klasių mokiniai. Nugalėti pavyko mažiesiems, nes aktyvūs buvo ir tėveliai. Sveikiname! Jie surinko virš 200 kg.
Po netradicinių veiklų laukė apdovanojimai: diplomai, padėkos, dovanos.
Renginio organizatorės pradinio ugdymo mokytojos  G. Čičinskienė ir E. Šereikaitė
Visi mes, Žemės vaikai, nusipelnėme pagarbos vienas kitam. Tačiau dažniausiai, mes žmonės manome, kad Žemės resursai tik mūsų poreikiams tenkinti. Ir su Žeme, jos augalaisir gyvūnais elgiamės neatsakingai. Kiekvieno mūsų indėlis ir atsakingas požiūris į gamtą, kad ir labia mažas, duoda naudos. Kovo 10 d. pradinukai skubėjo į salę, kur klausėsi ansamblio ,,Ainiai” koncerto. Puikiai nusiteikę kibo į darbus. Iš popieriaus lankstė ir aplikavo gėles, medžius, paukštelius, kuriais papuošė mokyklą. Vyko akcija ,,Mes už švarią žemę ir tyrą vandenį”. Vyko ,,Žaliausios ir Mėlyniausios klasės” rinkimai. Nuspręsti kuri klasė nugalėjo buvo be galo sunku, nes visi puošėsi ir ruošėsi. Mėlyniausiomis tapo 1a, 3b ir 4b. Žaliausiomis – 1b ir 2 klasės. Prieš savaitę buvo paskelbta akcija ,,Išsaugok medį”. Vaikai rinko makulatūrą, ją nešė ir svėrė . Visus užvaldė azartas ir teigiamos emocijos. Ypatingai varžėsi 1 a ir 4b klasių mokiniai. Nugalėti pavyko mažiesiems, nes aktyvūs buvo ir tėveliai. Sveikiname! Jie surinko virš 200 kg. Po netradicinių veiklų laukė apdovanojimai: diplomai, padėkos, dovanos. Renginio organizatorės pradinio ugdymo mokytojos G. Čičinskienė ir E. Šereikaitė